Вземете безплатно своят слухов апарат от Sivantos Group

NovaMed е изключителен представител и вносител на апаратите на Sivantos Group за България.

Безплатен тест на слуха Процедура по получаване на помощ

Държавата отпусна на нуждаещи се целева помощ в размер на:

- За пенсионери и неосигурени лица - 1 бр. до 406 лв.

- За работещи/осигурени лица - 1 бр. до 480 лв.

- За слухопротезиране на деца и учащи 2 бр. по 600 лв. всеки.

Обадете ни се и ние ще Ви помогнем! национален телефон 0700 10 779

Филтрирайте търсенето
Покажи: Списък / Таблица
Сортировка:
Access
Beltone ACCESS е висококачествено решение за всякакъв тип слухова загуба.       Описание ..
480.00.лв
Arena - Rexton
  Arena - Съвременни цифрови тримерни решения Съвременните цифрови тримерни решения покриват широк аспект от нуждите на клиентите.   Накратко казано, линията цифрови слухови апаратиArena могат да се опишат като надеждни, удобни и лоялн..
430.00.лв
Astral
Серията Astral 12 са цифрови, ръчно управляеми слухови апарати при тежка загуба на слух. Семейството на астрал е в три варианта: Astral 12 S Astral 12 P Astral 12 HP   Размер на батерията 13 и 675 (за модел HP) 1 честотен кан..
406.00.лв
BTE - Aquaris
Aquaris - Нека започнем да чуваме. Няма значение какво правиш в живота, ако не се насладите на всеки миг от него. Сега можете, без значение колко е активен начина ви на живот. Почти удароустойчив и неподатлива на прах, пот и влажност..
1 800.00.лв
BTE - Intuis
Intuis. Лесно за чуване. За безпроблемно боравене, лесен за носене, красив дизайн и доказана технология, Intuis ™ слухови апарати могат да ви помогнат да се насладите на ценните мигове от звук. Те предлагат надеждно изслушване във вся..
600.00.лв
BTE - Lotus
Lotus. За всеки, който иска да чува всичко. Мощен, здрав и достъпен Lotus ™ BTE (задушен) слухов апарат осигурява това от което имате нужда по начин, който е ефективен надежден и дискретен. За леки до тежки слухови загуби. ..
480.00.лв
BTE - Nitro
Супер мощен. Супер свързаност. Насладете се на всеки момент с хората в живота си: Успокояващо е да знаете, че Nitro ™ е супер силен апарат и може да помогне чрез значително подобряване на разбирането на речта. С неовата сложна технология ..
1 800.00.лв
BTE - Orion
За ясна връзка. Днес има много иновации, които могат да ви помогнат да чувате по-добре, така че може да се съсредоточи върху нещата, които са важни. Siemens Orion ™ слухови апарати се предлагат в разнообразие от модели за почти всяко ниво..
1 320.00.лв
BTE - Siemens Life
Siemens Life. Вашето малко произведение на изкуството. Независимо дали става дума за къс коментар или подробна дискусия, е ясно че не трябва да пропускате нищо. Siemens Life комбинира изключително качество на звука и изискан комфорт.Т..
1 800.00.лв
BTE - Sirion
Гмурни се в саундтрака на живота си. Загубата на слуха, вече не е нещо, за което трябва да се притеснявате. Siemens предлага широка гама от слухови апарати, които могат да донесат по-голяма яснота на вашите разговори и персонално слу..
984.00.лв
Change
Beltone Change е предназначен за хора, които се нуждаят от наистина плавен преход към нов слухов апарат на ниска цена.   Описание ..
600.00.лв
Force
Beltone FORCE е напълно цифров Супер мощен слухов апарат.     Описание Beltone FORCE е напълно цифров ..
980.00.лв
Hype
Истинско усилване. Слуховите системи Hype от Audio Service съчетават високи нива на комфорт,нова технология и сила в малка система която е почти невидима в ухото. Тъй като тези системи седят толкова дълбоко в ухото, т..
Ida
Ида е нов модел слухова система, която допълва по оптимален начин серията апарати на аудио сървис. Два микрофона осигуряват изключителни характеристики за надеждност пространствена ориентация и диференцирано възприемане на околната среда. Ида е първат..
Identity
  Чрез дълъг списък от върхови характеристики и предимства, несъществуващи до сега в апарат от среден ценови клас, Beltone Identity.     ..
600.00.лв
ITE - Intuis
Intuis. Лесно за чуване.   Насладете се и на най-малките звуци, които правят денят ви перфектен: прости, надеждни слуховите апарати Intuis ™ могат да ви помогнат да се наслади на всеки скъпоценен миг с безпроблемен работа, удо..
720.00.лв
ITE - Lotus
Lotus. За всеки който обича да чува. Мощен, здрав и достъпен Lotus ™ In-The-Ear слухови апарати осигуряват слуха от който имате нужда от по начин, който е ефективен надежден и дискретен. За леки до умерени слухови загуби. ..
600.00.лв
ITE - Nitro
Nitro. Супер сила. Супер свързаност. Семейство, приятели, колеги - дори непознати - хората, които срещаме, са нашата връзка със света. Никога не пропускайте разговор с Nitro ™ Super Power апарати, които могат да ви помогнат да останете ангажирани и активн..
1 968.00.лв
ITE - Orion
Orion. За ясна връзка. Orion ™ персонализирани слухови апарати. Предлагат се в различни модели, за да се гарантира перфектен звук за вашите индивидуални нужди, тези слухови апарати са персонализирани за перфектно пасвате на формата на ушния канал и настро..
1 520.00.лв
ITE- Sirion
Sirion. Гмурни се в саундтрака на живота си. The Sirion ™ Ви помага да се съсредоточите върху гласовете и звуците, и е толкова лесен за използване, че наистина можете да се концентрирате върху моментите, които са най-важни. Всичко тов..
1 490.00.лв
Marq 17
Beltone Marq 17 поставя нов хоризонт за  категорията апарат с говорител в ушния канал.     Описание Beltone Marq 17 поставя нов хоризонт за  категорията апарат с говорител в ушн..
1 800.00.лв
Marq 9
  Beltone Marq 9 поставя нов хоризонт за  категорията апарат с говорител в ушния канал.   Описание ..
1 280.00.лв
NOVA 2
Гамата Nova 2 съдържа мощни слухови системи BTE с особено впечатляваща здравина. Новият Nova 2 Mini е първият Audio Service мощен задушен апарат. Със своите потенциометър и бутон за програмаиране, този малък и атрактивен слухов апарат е много удобен за изпол..
One
Има три основни области на технологиите, всеки от които предоставя уникални ползи за вас в Beltone One   Характеристики - клас "TOP" ..
2 160.00.лв
Reach
Beltone Reach е нова серия от високо-качествени слухови апарати.     Описание Bel..
2 400.00.лв
© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2017
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops