Инвалидна количка за тежки хора MSW-6000
 

Инвалидна количка за тежки хора MSW-6000

Инвалидна количка за тежки хора MSW-6000
Марка: Mobilux (България) Mobilux (България)
Код на продукт: MSW-6000
Наличност:
На склад

Описание на продукта:

Рингова инвалидна количка с усилена конструкция и по-голяма широчина на седалката за по-тежки хора. Използва се за придвижване от лица със съхранена координация и мускулна  сила на горните крайници или с чужда помощ. Количката е със скъсени подлакътници, което позволява поставяне на лицето максимално близо до маса. Въпреки по-големите габарити, се сгъва лесно и е удобна за съхранение и транспортиране.

Характеристики:

- Лесно сгъваема стоманена рама

- Непромокаема тапицерия

- Повдигащи се подлакътници

- Свалящи се стъпенки

- Бандажни гуми – непомпащи се

51-56 см 42 см 41 см 103 см  95 см 20~21 кг 180 кг

 

Технически параметри:

  20'' 22''
Размер на задните колела 24" 24"
Широчина на седалката 51 см 56 см
Дълбочина на седалката 42 см 42 см
Височина на количката 93 см 96 см
Дължина на количката  103 см 103 см
Тегло 20 кг 21 кг
Максимално тегло на потребителя 180 кг 180 кг

 

 

Важно!!! Времето за отпускане на финансова помощ, считано от подаване на молбата в ДСП, заедно със изисканите от закона приложения към нея, до получаването на помощта, може да отнеме около 2 месеца.

В тази връзка, при наличие на собствени средства,избирайки от нашите инвалидни колички или всяко едно помощно средство може да се закупи предварително, като се плати съответната му цена (целевата помощ). След като се издаде заповедта на ДСП за отпускане на финансовата помощ, парите се планират от бюджета и сумата се възстановява.
За подробности как може да стане това и тази покупка да бъде призната от Дирекция “Социално подпомагане“ свържете се с нас.

Вие имате право на избор от коя лицензирана фирма ще закупите медицинските изделия и помощни средства, инвалидни колички,слухови апарати или всякакво помощно средство,като за избора няма значение в кое населено място е фирмата. Възползвайте се от правото на избор което Ви дава нашия сайт, за да изберете най-подходящата конструкция и модел инвалидна количка или помощното средство. Инвалидните колички и помощни средства са с гаранционен и извън гаранционен сервиз. В тази връзка осигуряването му е много важно. Инвалидните колички са с 6 години експлоатационен срок и в продължение на този срок нямате право на друга. При възникнали проблеми с експлоатацията, ремонта и други се свържете с нас по телефон или имейл!

 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове:
© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2021
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops