Проходилки и ролатори

Проходилки за възрастни с увреждания и затруднено движение.Леки, сгъваеми проходилки с регулируема височина и гумени колела или тапи за инвалиди.

Нашата компания се стреми да осигури за възрастните и хората с увреждания най-надеждните пордукти,облекчаващи начинат им на живот.Ние сме основен вносител и производител на технически помощни средства в България.

Покажи: Списък / Таблица
Сортировка:
Проходилка ролатор - Vitea Care
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА: -Сгъваема стоманена рамка, -регулиране на височината, -Ергономични дръжки със спирачки, -Кошница за пазаруване, -Фиксирана тава.   широчина ..
250.00.лв
Ролатор W-011
  ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА: -Сгъваема стоманена рамка, -регулиране на височината, -Ергономични дръжки със спирачки, -Кошница за пазаруване,   широчина 59 см ..
250.00.лв
Крачеща проходилка W-001
Проходилка за възрастни сгъваема. Характеристики: Сгъваема Крачеща функция Изработена от алуминий Стабилна и издръжлива Регулиране на височина на стъпки от 2.5 см Цветове: Сребро и Бронз Размери: Височина (минималн..
72.00.лв
Проходилка Ambona с 4 колела
  • Регулируема височина
  • Изработена от алуминий
  • Стабилна и издръжлива
  • С четири колела
Изпратете запитване
Проходилка за възрастни VCBP0032
Проходилка за възрастни сгъваема. Характеристики: Сгъваема Изработена от алуминий Стабилна и издръжлива Регулиране на височина на стъпки от 2.5 см Размери: Височина (минимална) 78.00 см Височина (макс..
72.00.лв
Проходилка с гумени колела VCBP003203
Проходилка с гумени колела. Характеристика на продукта: Сгъваема алуминиева рамка Здрави връзки Предни гумени колела с диаметър 12 см Опора на задните крака с гумени тапи Регулиране на височината на стъпки от 2.5 см Ергономични дръ..
72.00.лв
© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2019
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops