Столове за баня и тоалет
Покажи: Списък / Таблица
Сортировка:
Комбиниран стол 2C-10
Тоалетен стол без колела, предназначен за хора с намалена подвижност. Регулируем във височина, за да се адаптират по-добре към потребителя. ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Пластмасова седалка  Олекотена конструкция  Крака, които мога..
200.00.лв
Комбиниран стол ViteaCare DRVW
Комбиниран стол за инвалиди - ViteaCare Продукт полезен в грижите за пациент постоянно принуден да остане в леглото, или да ползват инвалидна количка. Той ви позволява да се установят физиологичните нужди в седнало положение. Прави лесно извършване..
200.00.лв
Стол за баня 2B-20
Лек стол за баня без колела, предназначен за хора с намалена подвижност. Регулируем във височина, за да се адаптират по-добре към потребителя. Странични дръжки за допълнителна опора. ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Пластмасова седалка  Олекотен..
124.00.лв
Инвалиден стол за баня с облегалка 2B-10
Санитарен стол с облегалка. Характеристики на продукта: Алуминиева конструкция Седалка и облегалка изработени от лесно почистваща се полиуретанова смес. Оборудван с дръжки, Дренажни отвори, Регулируем по височина в стъпки..
120.00.лв
Стол за баня
Санитарен стол без облегалка. Характеристики на продукта: Алуминиева конструкция Седалката е изработен е от лесно почистващ се полиуретан, оборудвана с дръжки Има дренажни отвори Стъпка за регулиране на височината- 2.5 см ..
100.00.лв 75.00.лв
Надстройка Meyra
Употреба: Надстройка за тоалетна чиния без дръжки. Служи за повдигане височината на седалката на стандартна тоалетна чиния. Много подходяща за хора с двигателни проблеми и различни увреждания. Закрепва се към тоалетната чиния посредством регулиращ се за..
88.00.лв
Надстройка за тоалетна Mobilux 2C-20
Употреба: Надстройка за тоалетна чиния с дръжки. Служи за повдигане височината на седалката на стандартна тоалетна чиния. Много подходяща за хора с двигателни проблеми и различни увреждания. Закрепва се към тоалетната чиния посредством регулиращ се захв..
98.00.лв
© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2022
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops