Audio Service

Audio Service се ангажира да ви подкрепя wyw всички ваши слухови нужди. Фирмата има силен акцент върху ITE продуктите, но също така предлага всички видове слухови апарати. Марката е в особено силно партньорство със слухови специалисти който да осигурят безпроблемен ден на хората с намален слух с акцент върху отделните услуги и решения.

http://www.bestsoundtechnology.com

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТЕН ТЕСН НА СЛУХА >>> ТУК <<<

Покажи: Списък / Таблица
Сортировка:
Astral
Серията Astral 12 са цифрови, ръчно управляеми слухови апарати при тежка загуба на слух. Семейството на астрал е в три варианта: Astral 12 S Astral 12 P Astral 12 HP   Размер на батерията 13 и 675 (за модел HP) 1 честотен кан..
406.00.лв
Hype
Истинско усилване. Слуховите системи Hype от Audio Service съчетават високи нива на комфорт,нова технология и сила в малка система която е почти невидима в ухото. Тъй като тези системи седят толкова дълбоко в ухото, т..
Ida
Ида е нов модел слухова система, която допълва по оптимален начин серията апарати на аудио сървис. Два микрофона осигуряват изключителни характеристики за надеждност пространствена ориентация и диференцирано възприемане на околната среда. Ида е първат..
NOVA 2
Гамата Nova 2 съдържа мощни слухови системи BTE с особено впечатляваща здравина. Новият Nova 2 Mini е първият Audio Service мощен задушен апарат. Със своите потенциометър и бутон за програмаиране, този малък и атрактивен слухов апарат е много удобен за изпол..
SINA
Малък и гъвкав Моделът  Sina в-ухото е малка система за слу, може да се използва за широк спектър от различни видове загуба на слуха. Апарата е направен като модел CIC, което означава, че се носи много дискретно в слуховия канал. Бутонът за натиска..
VEGA
Модерен и удобен Слухови системи вега са произведени и проектирани, за мини канала на ухото, тоест, те седят в самото начало на слуховия канал. Бутонът за натискане е интегриран в капака на отделението за батерии, което ги прави много лесни за използван..
© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2021
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops