Слухов апарат Signia Siemens Fun
 

Слухов апарат Signia Siemens Fun

Слухов апарат Signia Siemens Fun
Слухов апарат Signia Siemens Fun
Марка: Signia Signia
Код на продукт: Fun
Наличност:
Ограничено количество
Цена: 560.00.лв
Количество:  
Осигурете си отлично изживяване
 
FUN се предлага се в два модела (P) и (SP), новите слухови апарати предлагат по-висока амплификация за пациенти с тежка или дълбока загуба на слуха. Снабден с доказаната технология за слухови апарати SIEMENS, която може да очаквате от Signia, Fun удовлетворява всички основни изисквания на клиентите и осигурява превъзходно качество на звука. Те се настройват просто чрез натискане на удобния превключвател и предлагат високо ниво на комфорт при носене. С Fun имате решение, което осигурява чудесно изживяване за всеки клиент.
 
Простото решение.
Слуховите апарати FUN имат четири предварително конфигурирани звукови профила, които могат да бъдат избрани, за да дадат на клиента оптимално разбиране на говора и комфорт на слуха. Съгласно нивото на загуба на слуха на пациента, подходящият профил се избира веднъж и след това остава същият, независимо от слуха. Звуковите профили се избират лесно с натискането на един бутон и осигуряват комфортно слушане.
 
4 звукови профила, 1 докосване.
Лесна настройка с натискането на един бутон: Оптималният звуков профил на клиента може да се настрои с просто натискане на превключвателя.

 

Signia Siemens е наследникът на премиум бранда слухови апарати Siemens. Със Signia Sivantos започва нова глава в иновативните слухови решения, с прецизно изработени устройства, които са почти незабележими и отговарят на специфичните нужди на потребителя.

 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове: siemens, signia, fun
© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2020
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops