Детска рингова количка - MSW 3100
 

Детска рингова количка - MSW 3100

Детска рингова количка - MSW 3100
Детска рингова количка - MSW 3100 Детска рингова количка - MSW 3100 Детска рингова количка - MSW 3100
Марка: Mobilux (България) Mobilux (България)
Код на продукт: MSW-3100
Наличност:
На склад

Характеристики:

  • сгъваема конструкция
  • подвижни подлакътници
  • лостови спирачки
  • бандажни задни колела
  • бандажни предни колела

 

37 см 52 см 46 см 40 см 13,8 кг 100 кг


Технически параметри:

Размер на задните колела 22"
Широчина на седалката 37 см
Дълбочина на седалката 40 см
Височина на облегалката 46 см
Ширина на количката  49 см
Тегло 13,8 кг
Максимално тегло на потребителя 100 кг

 

Ринговите колички се заплащат на 100% от държавата с целева помощ за хора с частична и пълна парализа на долни крайници или други увреждания, при които самостоятелното придвижване е невъзможно.За повече информация как да получите целева помощ от Агенция Социално Подпомагане за закупуване на стандартна рингова количка от нас прочетете раздела "Целева Помощ"

Важно!!! Времето за отпускане на финансова помощ, считано от подаване на молбата в ДСП, заедно със изисканите от закона приложения към нея, до получаването на помощта, може да отнеме около 2 месеца.

В тази връзка, при наличие на собствени средства,избирайки от нашите инвалидни колички или всяко едно помощно средство може да се закупи предварително, като се плати съответната му цена (целевата помощ). След като се издаде заповедта на ДСП за отпускане на финансовата помощ, парите се планират от бюджета и сумата се възстановява.
За подробности как може да стане това и тази покупка да бъде призната от Дирекция “Социално подпомагане“ свържете се с нас.

Вие имате право на избор от коя лицензирана фирма ще закупите медицинските изделия и помощни средства, инвалидни колички,слухови апарати или всякакво помощно средство,като за избора няма значение в кое населено място е фирмата. Възползвайте се от правото на избор което Ви дава нашия сайт, за да изберете най-подходящата конструкция и модел инвалидна количка или помощното средство. Инвалидните колички и помощни средства са с гаранционен и извън гаранционен ремонт. В тази връзка осигуряването му е много важно. Например: инвалидните колички са с 6 години експлоатационен срок и в продължение на този срок нямате право на друга. При възникнали проблеми с експлоатацията, ремонта и други проблеми се свържете с нас по телефон или имейл!

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2021
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops