За нас

"НОВАМЕД БГ" е специализирана компания в областта на медицината и помощните средства за хора с увреждания.

Фирмата е лицензиран вносител на специални медицински изделия,инвалидни колички,електрически скутери приспособления и съоръжения за хора в неравностойно положение, също така слухови апарати, глюкомери и други.При нас ще намерите всичко от което се нуждаете.Свържете се с нас,обадете ни се и ние ще ви помогнем.

 

· Нашите цели са:

Максимална удовлетвореност на  клиента.

· "НОВАМЕД БГ"  се стреми да подобри качеството на живот на своите клиенти чрез въвеждането на медицинските иновации в ежедневието.

· Нашите партньори са водещи производители на медицински продукти от цял свят.

· Ние предлагаме на своите клиенти оптимално качество на най добрата цена.

· Ние предлагаме широка гама слухови апарати от BELTONE-Дания - конвенционални и програмируеми, цифрови , задушни слухови апарати и изработка на вътреушни апарати, джобни слухови апарати по въздушен и костен път, както и апарати подходящи за слухопротезиране на деца.

· Изработка на индивидуални отливки-меки и твърди, в собствена лаборатория, с възможност и за експресна поръчка в рамките на два часа.

· Компютърна слухова диагностика-извършва се в шумоизолирана кабина, снабдена с необходимата апаратура и софтуер

· Професионална консултация по използването и поддръжката на слуховите апарати, както и безплатна пренастройка.

· Батерии за слухови апарати Beltone произведени от RAYOVAC - Англия

Ние предлагаме на българския пазар качествени помощни средства и слухови апарати. Партньори сме на едни от най добрите фирми в световен мащаб!

Слухови апарати, батерии, индивидуални отливки, аксесоари, безплатна консултация.Oптимално качество на приемлива цена.Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем!

 

НОВО! Новамед игради собствена медико-техническа лаборатория за изработка на протези за долен крайник по индивидуална мярка. Може да посетите сайта на лабораторията на адрес www.protezi-novamed.bg


 

© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2021
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops