Възглавница Orthoflex 004 hover image

Възглавница Orthoflex 004

Антидекубиталните възглавници помагат за правилното циркулиране на кръвта при продължително обездвижване, чрез равномерно разпределяне на тежестта на човешкото тяло по повърхността..

43.00лв.
Qmed 1105 - ортопедична възглавница

Qmed 1105 - ортопедична възглавница

Възглавницата се препоръчва за тези, които страдат от болки в шийните прешлени. Възглавницата облекчава проблеми с гръбначния стълб, безсъние, хъркане и нервно напрежение. ХАР..

60.00лв.
Qmed 1109 - бамбукова възглавница hover image

Qmed 1109 - бамбукова възглавница

Анатомичната форма на възглавницата осигурява оптимално позициониране на главата и облекчава шийните прешлени по време на сън. Възглавницата успокоява неразположения, свързани с бо..

65.00лв.
Qmed Kid - Детска ортопедична възглавница

Qmed Kid - Детска ортопедична възглавница

Детска възглавницата с мемори пяна. Правилно оформеният материал осигурява оптимално положение на главата и облекчение на шийните прешлени по време на сън.Възглавница, предназ..

43.00лв.
Възглавница Qmed Comfort hover image

Възглавница Qmed Comfort

Възглавницата Comfort Seat е идеалното решение за хора, които търсят комфорт и правилна позиция на тялото, докато седят. Чрез адаптиране към теглото на потребителя, мемори пяната п..

70.00лв.
Възглавница за инвалидна количка hover image

Възглавница за инвалидна количка

Антидекубиталните възглавница за инвалидна количка помагат за правилното циркулиране на кръвта при продължително обездвижване, чрез равномерно разпределяне на тежестта на човешкото..

43.00лв.
Лумбална опора Orthoflex 005 hover image

Лумбална опора Orthoflex 005

Възглавница е изработена от специална "мемори пяна", която се адаптира перфектно към тялото, поради неговите характеристики и дизайн, перфектно изпълва пространството между облегал..

65.00лв.
Лумбална опора Qmed hover image

Лумбална опора Qmed

Лумбалната възглавница осигурява адекватна ортопедична опора за лумбалния гръбначен стълбТой намалява или предотвратява болката, свързана с претоварване и увреждане на тази част на..

65.00лв.
Облегалка за легло hover image

Облегалка за легло

Опора за гърба, която улеснява хигиената и боравенето (напр. хранене) на лежащ пациент. Позволява да се поддържа полуседнало положение, което осигурява пасивна изправена корекция и..

89.00лв.
Облегалка за легло Orthoflex 009 hover image

Облегалка за легло Orthoflex 009

Опора за гърба, която улеснява хигиената и боравенето (напр. хранене) на лежащ пациент. Позволява да се поддържа полуседнало положение, което осигурява пасивна изправена корекция и..

75.00лв.
Възглавница Qmed Head hover image

Възглавница Qmed Head

Възглавница от дунапрен във формата на цилиндър. Използва се за облекчаване на шийния и лумбалния гръбначен стълб. Идеален за пътуване като опора за глава. Осигурявайки правилната ..

30.00лв.
Възглавница за път Qmed Traveling hover image

Възглавница за път Qmed Traveling

Правилно профилираната възглавница осигурява стабилизиране на шийния отдел на гръбначния стълб, като същевременно поддържа физиологичната му кривина и облекчава костите, ставите, в..

35.00лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)