Антидекубитални възглавници

антидекубитални възглавници mobilux  антидекубитални възглавници qmed

Покажи: Списък / Таблица
Сортировка:
Orthoflex 004
Състои се от малки парчета Memory Foam (Visco Elastic) предлага релаксиращ и приятен сън благодарение на способността си да се адаптира към формата на тялото. Ниска топла проводимост, усещане за прохлада. Антидекубиталните възглавници помагат за пра..
43.00.лв
Ортопедична възглавница за спане Qmed 1105
  Възглавница за комфортен сън, Направена от мемори пяна, която се адаптира към естествената форма на тялото.   Възглавницата се препоръчва за тези, които страдат от болки в шийните прешлени. Възглавницата облекчава проблеми с гръб..
50.00.лв
Детска възглавница Qmed
Правилно оформеният материал осигурява оптимално положение на главата и облекчение на шийните прешлени по време на сън. Правилно подбраната "Мемори" пяна ви позволява да намалите напрежението, а анатомичната форма осигурява комфорт и правилна подкрепа за ши..
43.00.лв
Ортопедична бамбукова възглавница Qmed 1109
Анатомична форма на възглавницита, изработена от бамбуков въглен. Това осигурява оптимално положение на главата и облекчаване на шийната част на гръбначния стълб при спане. В използването на възглавницата, можете да се възползвате от природните особености н..
55.00.лв
Лумбална опора Orthoflex 005 мемори пяна
  Характеристики на продукта:   Възглавница е изработена от специална пяна с памет "мемори пяна", която се адаптира перфектно към тялото, поради неговите характеристики и дизайн, перфектно изпълва пространството между седалката и тялот..
65.00.лв
Лумбална опора Qmed с мемори пяна
  Характеристики на продукта:   Възглавница е изработена от специална пяна с памет "мемори пяна", която се адаптира перфектно към тялото, поради неговите характеристики и дизайн, перфектно изпълва пространството между седалката и тялот..
65.00.лв
Възглавница за път Qmed Traveling
Възглавница от мемори пяна, ергономичен дизайн с форма който осигурява комфорт по време на пътуване. - вискоеластична мемори пяна - реагира на телесната температура.   Размери: 35см. x 35см. Дебелина: 10 см. ..
35.00.лв
Цилиндрична възглавница Qmed Head
Възглавница с мемори пяна във формата на цилиндър. Използва се за облекчаване на шийните и лумбалните участъци на гръбначния стълб. Идеална за пътуване. Благодарение на правилната стойка, тя елиминира напрежението на мускулите на врата, което предотвратява ..
30.00.лв
Облегалка за легло - DRVF01
Облегалката е изработена от здрава алуминиева рамка, защитена с нетоксично лаково покритие. Лесната за ползване система за регулиране на наклона на рамката осигурява пет различни височини на задната опора. Гръбната опора е изработена от материала ле..
75.00.лв
© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2021
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops