Проходилки и ролатори

Проходилки за възрастни с увреждания и затруднено движение.Леки, сгъваеми проходилки с регулируема височина и гумени колела или тапи за инвалиди.

Нашата компания се стреми да осигури за възрастните и хората с увреждания най-надеждните пордукти,облекчаващи начинат им на живот.Ние сме основен вносител и производител на технически помощни средства в България.

Покажи: Списък / Таблица
Сортировка:
Ролатор W-012
  ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА: - Сгъваема стоманена рамка, - Регулиране на височината, - Ергономични дръжки със спирачки, - Отделение за пазаруване,   ширина ..
220.00.лв
Крачеща проходилка W-002
Проходилка за възрастни сгъваема. Характеристики: Сгъваема Крачеща функция Изработена от алуминий Стабилна и издръжлива Регулиране на височина на стъпки от 2.5 см Цветове: Сребро и Бронз Размери: ..
72.00.лв
Крачеща проходилка W-005
Алуминиева проходилка за възрастни - сгъваема. Характеристики: Сгъваема Крачеща функция Меки гумени дръжки Изработена от алуминий Стабилна и издръжлива Регулиране на височина на стъпки от 2.5 см Цвят: Сребро и..
72.00.лв
Проходилка за възрастни VCBP0031
Проходилка за възрастни сгъваема. Характеристики: Сгъваема Изработена от алуминий Стабилна и издръжлива Регулиране на височина на стъпки от 2.5 см Размери: Височина (минимална) 78.00 см ..
72.00.лв
Проходилка крачеща W-001
Проходилка за възрастни сгъваема крачеща. Характеристики: Сгъваема Изработена от алуминий Стабилна и издръжлива Регулиране на височина на стъпки от 2.5 см Цвят: Сребро Размери: Височина (минимална..
72.00.лв
Ролатор W-11
Сгъваем ролатор за възрастни е цялостен продукт, който разполага с тава със система за закрепване, ръчни спирачки, кошница, опора за бастун и колела. Неговите дръжки могат да се регулират по височина по лесен и бърз начин, за да се адаптират перфектно к..
250.00.лв
Проходилка ролатор - Vitea Care
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА: -Сгъваема стоманена рамка, -регулиране на височината, -Ергономични дръжки със спирачки, -Кошница за пазаруване, -Фиксирана тава.   ..
250.00.лв
Проходилка Ambona с 4 колела
  • Регулируема височина
  • Изработена от алуминий
  • Стабилна и издръжлива
  • С четири колела
Изпратете запитване
© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2021
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops