За деца и юноши
Покажи: Списък / Таблица
Сортировка:
Детска количка - Promyk

Специална инвалидна количка, която ви позволява да транспортирате деца с намалена подвижност и двигателни способности.

Количката е идеална както за дома, така и за специализирани съоръжения. Благодарение на използваните големи колела и неподвижен преден мост, количката може да се справи много добре с труден терен и равни площи. Дълбоката седалка и високата облегалка карат потребителя да се чувства много уверен и сигурен в количката. Обширното стандартно оборудване ви позволява да приспособявате продукта индивидуално към нуждите на различни хора. Лекотата при сгъване и разгъване на количката улеснява транспортирането, а компактният й дизайн ви позволява да я съхранявате както у дома, така и в багажника на автомобил. Много добре профилираната седалка и възможността за промяна на положението на ъгъла на облегалката помагат за коригиране на дефекти в стойката, различни видове деформации и предотвратяват тяхното задълбочаване.

1 980.00.лв
Количка за деца с увреждания ДЖУНИЪР
Количка Джуниър е регистрирано помощно средство към Агенция за Хора с Увреждания и за закупуването му може да се използва целева помощ.  За повече информация как да получите целева помощ от Агенция Социално Подпомагане за закупуване на количка Д..
1 180.00.лв
Детска количка - Optimus
Количката е подходяща за деца с церебрална парализа, спина бифида, менингомиелоцеле, мускулни дисфункции и дисфункции на долните крайници.   Характеристики: Рамка от стомана и алуминий Облегалка, регулируема във височина ..
2 880.00.лв
Инвалидна Количка за ДЦП MSW-3200
стоманена рамка сваляеми подлакътници сваляеми и регулируеми подкрачници бандажни задни колела лостови спирачки допълнителни подпори за краката и ръцете предпазни колани Размери ..
820.00.лв
Акумулаторна инвалидна количка за деца с увреждания-SCRUBBY
SCRUBBY е най-добрата акумулаторна инвалидна количка за деца. Характеристики:   Подвижно дистанционно, позволяващо на асистента да управлява количката. Алуминиеви джанти. Подвижни подкрачници с опори за подбедриците. Е..
3 500.00.лв
Алуминиева количка за дцп - BACZUS RELAX
  НАЙ-МОДЕРНАТА  ОЛЕКОТЕНА РИНГОВА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА ЗА ДЕЦА И ЮНОШИ С ДЦП НА ПАЗАРА!!! УНИКАЛЕН ДИЗАЙН НА КОНКУРЕНТНА ЦЕНА!!! ЛЕСНА ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ!!! ОСИГУРЯВАЩА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ФЛЕКСИБИЛНОСТ И НЕНАДМИНАТ КОМФОРТ!!! ПРОИЗВОДИТЕЛ: M..
1 254.00.лв
Детски вертикализатор - SPRING

-дървен вертикализатор за рехабилитация

-регулируема седалка

-регулируеми странични подпори

-регулируем ъгъл на облегалката

-подвижни поставки за крака

2 900.00.лв
Дървен рехабилитационен стол - Bingo
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА: -дървен рехабилитационен стол, -регулируема седалка, -регулируеми странични подпори, -регулируем ъгъл на облегалката (от седнало до хоризонтална позиция), -подвижни поставки за крака, -р..
1 920.00.лв
Инвалидна количка MSW-3000 - Детска
Детска инвалидна количка - MSW 3000 Характеристики: сгъваема стоманена рамка черна тапицерия от непропускаща материя фиксирани подлакътници фиксирани подкрачници пневматични ..
Изпратете запитване
Детска рингова количка - MSW 3100
Характеристики: сгъваема конструкция подвижни подлакътници лостови спирачки бандажни задни колела бандажни предни колела   ..
Изпратете запитване
© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2021
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops