Столове за баня и тоалет
Покажи: Списък / Таблица
Сортировка:
Инвалиден стол за баня
Санитарен стол без облегалка. Характеристики на продукта: Алуминиева конструкция Седалката е изработен е от лесно почистващ се полиуретан, оборудвана с дръжки Има дренажни отвори Стъпка за регулиране на височината- 2.5 см Размери: ..
126.00.лв
Инвалиден стол за баня с облегалка 2B-10
Санитарен стол с облегалка. Характеристики на продукта: Алуминиева конструкция Седалка и облегалка изработени от лесно почистваща се полиуретанова смес. Оборудван с дръжки, Дренажни отвори, Регулируем по височина в стъпки..
126.00.лв
Комбиниран стол ViteaCare DRVW
Комбиниран стол за инвалиди - ViteaCare Продукт полезен в грижите за пациент постоянно принуден да остане в леглото, или да ползват инвалидна количка. Той ви позволява да се установят физиологичните нужди в седнало положение. Прави лесно извършване..
200.00.лв
Надстройка Meyra
Употреба: Надстройка за тоалетна чиния без дръжки. Служи за повдигане височината на седалката на стандартна тоалетна чиния. Много подходяща за хора с двигателни проблеми и различни увреждания. Закрепва се към тоалетната чиния посредством регулиращ се за..
88.00.лв
Комбиниран стол за баня и тоалет Mobilux
Комбиниран стол за баня и тоалет за хора с увреждания. С регулируема височина на седалката.  Тегло на стола 6 кг.  Максимално тегло на използващия- 100 кг.   ..
200.00.лв
© Магазин всичко за инвалида-слухови апарати,инвалидни колички,ортопедични обувки 2021
Powered By NovaMed LTDe. Designed by Tops