За нас

"НОВАМЕД БГ" ООД е специализирана компания в областта на медицинските изделия и помощните средства за хора с увреждания.


Фирмата предлага голям набор специални медицински изделия, инвалидни колички, електрически скутери, слухови апарати и други приспособления и съоръжения за хора в неравностойно положение. При нас ще намерите всичко, от което се нуждаете.Свържете се с нас на телефон: 0700 10 779 или на посочените имейли и ще Ви помогнем!

office@novamedbg.com | info@novamedbg.com


Нашата цел - Максимална удовлетвореност на клиента!

- Стремим се да подобрим качеството на живот на своите клиенти чрез въвеждането на медицинските иновации в ежедневието.

- Нашите партньори са водещи производители на медицински изделия от цял свят.

- Ние предоставяме на своите клиенти оптимално качество на най-добра цена!

- Предлагаме широка гама слухови апарати на водещите марки в световен мащаб – Signia (наследникът на Siemens), Rexton, A&M и др.

- Разполагаме с богата гама цифрови, програмируеми, задушни, джобни и вътреушни „невидими” слухови апарати.

- Отделяме специално внимание на детското слухопротезиране и проблемите на най-малките ни пациенти.

- Изработваме индивидуални отливки спрямо нуждата на всеки отделен клиент за още по-добри резултати. Предлагаме професионална консултация относно използването и поддръжката на слуховите апарати, както и безплатна пренастройка!

- Нашите специалисти са винаги на Ваше разположение!


Ние предлагаме на българския пазар качествени помощни средства и слухови апарати. Партньори сме на едни от най добрите фирми в световен мащаб!

Слухови апарати, батерии, индивидуални отливки, аксесоари, безплатна консултация.Oптимално качество на приемлива цена.Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем!
ФИНАНСИРАНЕ