Find Your Favorite Brand

Motion Charge & Go X hover image

Motion Charge & Go X

Motion Charge & Go X:Технология SIgnia Х за кристален HD звук независимо от движението ви и средата около вас! Първият в света презаредим SuperPower задушен апарат за до 6..

1,410.00лв.
Qmed 1105 - ортопедична възглавница

Qmed 1105 - ортопедична възглавница

Възглавницата се препоръчва за тези, които страдат от болки в шийните прешлени. Възглавницата облекчава проблеми с гръбначния стълб, безсъние, хъркане и нервно напрежение. ХАР..

60.00лв.
Qmed 1109 - бамбукова възглавница hover image

Qmed 1109 - бамбукова възглавница

Анатомичната форма на възглавницата осигурява оптимално позициониране на главата и облекчава шийните прешлени по време на сън. Възглавницата успокоява неразположения, свързани с бо..

65.00лв.
Qmed Kid - Детска ортопедична възглавница

Qmed Kid - Детска ортопедична възглавница

Детска възглавницата с мемори пяна. Правилно оформеният материал осигурява оптимално положение на главата и облекчение на шийните прешлени по време на сън.Възглавница, предназ..

43.00лв.
Възглавница - разделител за крака и колене hover image

Възглавница - разделител за крака и колене

Разделител за коляно Knee & Leg SpacerЕлиминира болкатаОсигурява комфортен сън в странично положениеИзработена от термоеластична мемори пяна, адаптира се към формата на тялото ..

48.00лв.
Възглавница Qmed Comfort hover image

Възглавница Qmed Comfort

Възглавницата Comfort Seat е идеалното решение за хора, които търсят комфорт и правилна позиция на тялото, докато седят. Чрез адаптиране към теглото на потребителя, мемори пяната п..

70.00лв.
Лумбална опора Qmed hover image

Лумбална опора Qmed

Лумбалната възглавница осигурява адекватна ортопедична опора за лумбалния гръбначен стълбТой намалява или предотвратява болката, свързана с претоварване и увреждане на тази част на..

65.00лв.
Възглавница Qmed Head hover image

Възглавница Qmed Head

Възглавница от дунапрен във формата на цилиндър. Използва се за облекчаване на шийния и лумбалния гръбначен стълб. Идеален за пътуване като опора за глава. Осигурявайки правилната ..

30.00лв.
Възглавница за път Qmed Traveling hover image

Възглавница за път Qmed Traveling

Правилно профилираната възглавница осигурява стабилизиране на шийния отдел на гръбначния стълб, като същевременно поддържа физиологичната му кривина и облекчава костите, ставите, в..

35.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)